BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

nuffnang

Jan 24, 2012

ahh-rawr

rempit tk buat title macam tuu? haha eja nk rempit je padahal sebut Arau .haha. I just wanna let go the HARD FEELINGS when it is the day for my "flight" to Arau.flight la sgt.padahal.tiap kali nk kena balik Arau mesti rasa nk nanges, moody.Seriously,it happened every time nak balik.gua mesti nk rengek-rengek tak nk kemas barang,xnak makan, xnk mandi and mcm mcm lagi.mak gua faham sgt peel mengada aku ni.but what to do?it is natural.automatic penyakit ni dtg bila nak balik.rimas bila denga ayah  ckp mlm ni syaa balik pukul brape?disebabkn dia ada penyakti lupa.tiap-tiap jam dia akn tanya.time tuu gua akan rasa meronta-ronta tanpa dipinta.and hari ni,malam ni,pukul 1130pm gua kena gerak balik Arau.ape yg best kat Arau??come and visit Arau.trust me.nothing interesting there except banjir 3 times annualy. dan di saat ini, gua tak kemas brg lg, baju pun xtaw basuh dak lg, makan dak lg, dan yg penting gua tak nak mandi smpai mlm nnti.terima kasih ARAU sbb buat gua macam org gilaa.kbye.

Say no to ARAUUU. it does hurt me muchh.

1 comment:

  1. you will learn to like it here! ;D

    or i'll brainwash you!!

    ReplyDelete